Täällä on tullut vaihteeksi jotain valmistakin :) Halusin opetella tekemään tiimalasikantapään sekä sädekavennuksen. Kokeilin niitä polvekeraidallisiin sukkiin. Noh, kaikki meni tuota kantapäätä lukuunottamatta ihan hyvin.. En ymmärrä miten en tullut lukeneeksi sitä ohjetta kunnolla, jätin siitä puolet tekemättä kokonaan :D Noh, äiti sanoi että kyllä noista pitosukat silti tulee :) Ja vahingosta viisastuneena aloin heti tekemään uusia sukkia ja niihin sain kyllä tuon kantapään onnistumaan. Alla siis kuva noista ensimmäisestä sukkayritelmästä. Lankana 7 veljestä jättiraitaa.

1753032.jpg

Sukkien lisäksi tein miehen kummitytölle syntymäpäivälahjaksi (synttärit on siis tänään) Kiritys-pipon. Oli tosi mukava tehdä tuota ja se valmistuikin yhdessä illassa. Toivottavasti on sopiva ja muutenkin mieluinen!
Lankana on Novitan Tennesee
1753025.jpg

Huomenna valmistuu viimein äidille äitienpäivälahjaksi suunniteltu pitsineule :D Onneksi ei ollut puhetta minkä vuoden äitienpäiväksi se valmistuu.. Kamera on nyt toisella puolella Suomea, mutta jotain kuvaa siitä piti täällä koneella olla. Yritän kaivella jostain :)